Home

HOME

NEWS

ABOUT US

FAQ

MOGELIJKHEDEN

PRIJZEN

CONTACT

BESTELLEN

Wij hebben 4 opties voor de achterkant gecreëerd. Hier kun je er een van kiezen. Als je een suggestie hebt in het verlengde van een van deze ontwerpen, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij je vertellen wat er mogelijk is.

 

Voor de voorkant hebben wij 2 opties staan: over de gehele lengte of op de linkerborst (op het hart). Als je deze bedrukking elders wilt, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Wat betreft de kleur van de bedrukking: the sky is te limit. Alle PMS-kleuren kunnen we maken. Wil je hier meer over weten of advies krijgen, neem dan contact met ons op.

 

 

 

MOGELIJKHEDEN

hoodies

bedrukking

voorbeelden

Aangezien we dit jaar voor het eerst beginnen met dit product, hebben we nog geen duidelijke foto’s van truien die we al gemaakt hebben. Maar we hebben er wel mooie ideeën over.

 

Zoals je hebt gezien, bestaat de bedrukking aan de achterkant van de hoodie uit tekst. En de vorm van die tekst vormt uiteindelijk de bedrukking. Die tekst kan heel erg uiteenlopen:

 

- De leukste optie is dat de tekst bestaat uit allemaal namen: alle namen van leerlingen of studenten die examen hebben gedaan/geslaagd zijn, namen van alle mensen die bij een bepaald bedrijf werken, of ooit gewerkt hebben, etc.

 

- Een andere optie is een mooie tekst die past bij de reden van de trui: een toespraak die de directeur ooit hield, een mooie tekst uit een prachtig boek, etc.

 

- Tenslotte hebben wij een lijst gemaakt van een hele hoop mooie en positieve woorden. Op verzoek kunnen we je deze lijst toemailen. Als je hier klikt, zie je hoe dit eruit ziet.

 

- En dan zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden die wij misschien niet bedacht hebben, maar die minstens net zo mooi zijn. We horen het wel.